MultiLine A/S Privatlivspolitik

Denne politik forklarer, hvordan vi indsamler og bruger dine personoplysninger. Personoplysninger er oplysninger, der kan identificere dig, for eksempel dit navn, din e-mailadresse og dit mobiltelefonnummer. Dine personoplysninger er et vigtigt aktiv for os, og vi bestræber os på at bruge dem ansvarligt og beskytte dem. Hvis du vil vide mere om, hvordan vi bruger dine personoplysninger, bedes du kontakte os.

Hvad bruger vi dine personoplysninger til?

Vi bruger dine personoplysninger til forskellige formål, herunder:

o Modtagelse og gennemførelse af ordrer
o Behandling af betalinger
o Kommunikation med leverandører
o Bogføring og andre regnskabsfortegnelser
o Markedsføring, elektronisk eller på anden måde
o Overholdelse af retlige eller regulatoriske krav
o Behandling af klager eller forespørgsler fra vores kunder
o Generering af big data for at følge med i og forbedre vores hjemmesides performance.

Det er vores opfattelse, at det er i vores legitime interesse eller nødvendigt i forbindelse med opfyldelse af en kontrakt at indsamle og bruge personoplysninger til at drive vores forretning og tilvejebringe en service, du har bedt om. I visse tilfælde kan vi være retlig forpligtede til at bruge eller videregive personoplysninger, for eksempel for at efterkomme en anmodning fra en offentlig myndighed.

Deler vi dine personoplysninger?

Vi kan dele dine personoplysninger, men kun med personer, der har behov for dem, og kun når det er nødvendigt, eller vi er forpligtet til det. Vi kan dele personoplysninger, når vi køber eller sælger en virksomhed eller aktiver. Vi tilstræber at iværksætte de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at personoplysninger, virksomheden er juridisk ansvarlig for, opbevares forsvarligt og bruges behørigt, når tredjeparter har adgang til dem.


Overfører vi personoplysninger til udlandet?

Nogle gange kan vi have behov for at sende personoplysninger til udlandet, for eksempel som led i gennemførelsen af en ordre. Når vi er nødt til at gøre det, tilstræber vi at iværksætte de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at oplysningerne opbevares under tilstrækkelig beskyttelse og bruges behørigt, uanset hvor de geografisk befinder sig. Dette vil normalt blive opnået med kontraktmæssige midler.

Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?

Vi tilstræber kun at opbevare dine oplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne administrere vores kontraktmæssige forhold, og i overensstemmelse med alle retlige og regulatoriske forpligtelser til at opbevare personoplysninger i en bestemt periode. Uanset hvor længe vi opbevarer dine personoplysninger, sørger vi for, at de er forsvarligt beskyttet.

Hvilke rettigheder har du i forhold til dine personoplysninger?

Du har følgende rettigheder:
o At få en kopi af dine personoplysninger eller få dem overført til en anden organisation
o At få urigtige personoplysninger berigtiget
o At få dine personoplysninger slettet, hvis der ikke længere er grundlag for at opbevare dem
o At få anvendelsen af dine personoplysninger begrænset – dvs. hverken tilgang eller anvendelse
o At gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger.

Vi vil altid respektere de rettigheder, du juridisk har, men rettighederne anført ovenfor er altid gældende. Alle anmodninger vil blive vurderet enkeltvis.


Er du nødt til at udlevere dine personoplysninger til os?

Du har aldrig pligt til at udlevere personoplysninger til os, men det kan være nødvendigt, når du indgår en kontrakt med os om ydelse af vores service. Hvis du ikke giver os de personoplysninger, vi skal bruge til at yde service, kan vi ikke yde den.

Bruger vi automatiseret marketing?

Når du bruger vores hjemmeside, kan vi bruge dine data til marketingautomation. Dette involverer levering af indhold til dig på grundlag af din onlineadfærd. Dette giver os mulighed for at vise indhold, der er relevant for dig.

Bruger vi dine personoplysninger til markedsføring?

Ja, vi kan bruge dine personoplysninger til markedsføringsaktiviteter, men vi tilstræber kun at kontakte personer, der ønsker at modtage markedsføringsmateriale. Hvis du ikke ønsker at dine personoplysninger bruges til markedsføring, uanset om den er elektronisk eller ikke, så giv os besked, og så holder vi op med at kontakte dig.

Bruger vi cookies?

Ja, vi bruger cookies til at få vores hjemmeside til at virke ordentligt, følge med i, hvordan den bliver brugt, og vise indhold, vi mener er relevant for dig. Hvis du registrerer dig hos os eller fortsætter med at bruge vores hjemmeside, så accepterer du vores brug af cookies.
Du kan blokere for cookies ved at ændre dine browserindstillinger. Hvis du vælger at blokere for alle cookies, er det dog muligt, at du ikke kan tilgå vores hjemmeside eller dele af den, og at visse funktioner ikke virker ordentligt.


Hvem kan du klage til, hvis du har betænkeligheder?

Hvis du har betænkeligheder i forhold til, hvordan vi håndterer dine personoplysninger, bedes du i første omgang kontakte os via kontaktoplysningerne herunder, og så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig. Hvis vi ikke kan løse dit problem på tilfredsstillende vis, kan du kontakte tilsynsmyndigheden på http://www.datatilsynet.dk/ eller +45 33 19 32 00 eller dt@datatilsynet.dk


Hvis du vil vide mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger, bedes du kontakte os.


MultiLine A/S

Kirkebjergvej 17
4180 Sorø
Tlf: 7010 7700
info@multiline.dk




Forældet browser

Din browser bør altid være opdateret, det giver dig den bedste oplevelse på vores webshop.Check her for nyeste versioner .