Privatlivspolitik


Ejeroplysninger
MultiLine A/S
Kirkebjergvej 17 & Alsvej 14
4180 Sorø & 8940 Randers
Telefon: 70 10 77 00
Email: info@multiline.dk 

Dette website anvender cookies
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies
http://minecookies.org/cookiehandtering

Formål med cookies på vores website
At gemme dine indstillinger, så vi kan forbedre din oplevelse på MultiLines hjemmeside.
Trafikmåling og statistik, som bruges til at analysere, hvor mange besøg vi har på siden.
Målretning og frekvensstyring, så vi kan vise dig indhold som vi tror du vil finde relevant.

Tredjeparter med adgang til at sætte cookies
MultiLine benytter sig af cookies fra Google Analytics, hvis formål er at indsamle information om trafikken til vores hjemmeside. Du kan altid framelde dig cookies fra Google Analytics – besøg da http://tools.google.com/dlpage/gaoptout og følg guiden. Desuden benytter vi værktøjet Hotjar til at optage et udsnit af vores besøgende brugere - altsammen for konstant at forbedre vores website til fordel for kunden.

Persondata
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Forældet browser

Din browser bør altid være opdateret, det giver dig den bedste oplevelse på vores webshop.Check her for nyeste versioner .