PRODUKTKATALOG 19/20

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig og gøre din hverdag nemmere.

KØKKENUDSTYR

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende. Lad dig inspirere af mulighederne i kataloget.

BORDDÆKNING EFTERÅR

Se vores nyheder inden for borddækning til efteråret. Vi har sammensat et udvalg af servietter, duge og løbere, der matcher efterårets farver.

BÆREDYGTIGTKATALOG

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

PROFILBROCHURE

Her kan du læse om den nemme vej til den rigtige løsning. Læs om vores måde at gøre tingene på og få en fornemmelse af, hvilke fordele vores koncept kan give dig. Vi vil være dit foretrukne valg, når det gælder forbrugsvarer.

Forældet browser

Din browser bør altid være opdateret, det giver dig den bedste oplevelse på vores webshop.Check her for nyeste versioner .